Σάββατο, 20 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Παρίσι: Μετά την επίθεση, στον “αέρα” το Euro 2016

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι έβαλε σε σκέψεις την UEFA, η οποία εξετάζει πολύ σοβαρά να αλλάξει τη χώρα διεξαγωγής του Euro 2016 και να το πάρει από τους Γάλλους.
 

Η γαλλική πρωτεύουσα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ στο “Stade de France” επικράτησε ταραχή, με τον Φρανσουά Ολάντ να φυγαδεύεται και την γερμανική ομάδα να μένει κλεισμένη στα αποδυτήρια μέχρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι τζιχαντιστές είναι έτοιμοι να “χτυπήσουν” ανά πάσα στιγμή και δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν μία νέα επίθεση το καλοκαίρι, όταν όλη η Ευρώπη θα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του ποδοσφαίρου.

Γι’ αυτό και η UEFA σκέφτεται να αλλάξει τη χώρα διεξαγωγής του Euro, πράγμα που είναι πολύ πιθανό αν αναλογιστεί κανείς τις δηλώσεις του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ. “Λαμβάνονται πολλές προφυλάξεις, αλλά όπως μπορείτε να διαπιστώσετε οι τρομοκράτες μπορούν να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή. Για το Euro υπήρχε μία ανησυχία, η οποία από σήμερα (Παρασκευή) είναι προφανώς ακόμα μεγαλύτερη”, δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε