Site icon NewsIT

Πάρτι Ολυμπιακού πριν από τη φιέστα! Πεντάρα σε Καλλονή

17.04.2016 | 20:54
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός είχε έναν και μοναδικό στόχο στο παιχνίδι με την Καλλονή. Να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα, αποζημιώνοντας τον κόσμο του και γιορτάζοντας μαζί του με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

 Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα εκπλήρωσε τον στόχο της και με το παραπάνω, συντρίβοντας την Καλλονή με 5-0. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν εντυπωσιακοί στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας πάρτι απέναντι στους νησιώτες.

Ο αγώνας:

Οι Πειραιώτες έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Είχαν δοκάρι στο 6′ σε σουτ του Ομάρ, ενώ άνοιξαν το σκορ στο 21′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη από πολύ πλάγια θέση. Στο 35′ ο Φουστέρ μιμήθηκε τον Φορτούνη και με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στο 61′ ο Κασάμι έκανε το 3-0, έπειτα από ασίστ του Ιντέγε, ο οποίος σέρβιρε και το 4-0 στον Ομάρ στο 77′.

Στο 84΄ο επιθετικός του Ολυμπιακού από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με τρομερό πλασέ, νίκησε από δύσκολη γωνία τον Δαύκου, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία, Ντα Κόστα (72΄ Σιόβας), Ομάρ, Μαζουακού, Κασάμι (62’ Καμπιάσο), Ζντιέλαρ, Φουστέρ, Ερνάνι (62’ Ντουρμάζ), Φορτούνης, Ιντέγε

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκου, Ξύδας (65’ Χατζηδημητρίου), Ούκαρ (65’ Ευαγγελιδάκης), Αναστασιάδης, Γκιόλιας, Μίκιτς, Μπλάζιτς, Γιουκαρής, Γουερέ (83’ Φιορέτος), Γιορέντε, Μανούσος

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version