Πέμπτη, 29 Αυγ.
29oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: Χ-αμένοι και οι δύο! (videos)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: Χ-αμένοι και οι δύο! (videos)
ΦΩΤΟ intime

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στην 8η αγωνιστική της Superleague, με του γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά να παραμένουν χωρίς “άσο” στο πρωτάθλημα. Αγνοούν γενικότερα τη νίκη φέτος, οι Αγρινιώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πάντως, δύο δοκάρια στο ματς με τον Ελευθεριάδη στο 22′ και τον Παντελάκη στο 85′, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κι έτσι το ισόπαλο αποτέλεσμα διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και ήταν πιο “απειλητικός” στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ. Στο 38′ ο Λεό βρέθηκε απέναντι από τον Κνετ με ωραία κάθετη μέσα στην περιοχή, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και στη συνέχεια ο Παμλίδης σούταρε άουτ.

 

Στο 22′ από την εξαιρετική σέντρα του Σάλιακα, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά από κοντά, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από την εστία του εξουδετερωμένου Κνετ.

 

Στο 38′ ο Ελευθεριάδης έκανε καταπληκτική ενέργεια και “τρύπωσε” στην περιοχή του Παναιτωλικού από αριστερά, όμως η σέντρα-σουτ που δοκίμασε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι

 

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να “απειλήσουν” την εστία του Χουτεσιώτη, ο οποίος και απέκρουσε όμως το κακό τελείωμα του Αριγίμπι στο 58′.

Ο Παναιτωλικός ανέβασε γενικότερα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να γίνει πιο επικίνδυνος κι έτσι ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα και πάλι, που βρέθηκε πιο κοντά σε γκολ νίκης.

Ο Καρτάλης στο 81′ όμως είδε τον Λιάβα να αποκρούει το σουτ του κι ο Παντελάκης στο 85′ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους.

 

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας (74’ Οικονομόπουλος), Παντελάκης, Κάργας, Πέερσμαν, Νάουμετς (61’ Καρτάλης), Σιόντης, Λιάσος (74’ Ντομίνγκεθ), Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό.

Παναιτωλικός (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης (72’ Μαλής), Βάντερσον, Ντάλσιο, Ντίας (90’ Ντουάρτε), Αριγίμπι (65’ Μάζουρεκ), Γιάκολις, Μεντόσα, Βέργος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις