Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα- ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος πέταξε πάνω από το βούρκο!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ έφυγε σώος και νικητής από τον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων. Ο Δικέφαλος νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Super League μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής.

Το live.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς πέτυχε την πέμπτη της νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει και πήρε… τη ρεβάνς από τον ΠΑΣ Γιάννινα που είχε νικήσει με το ίδιο σκορ πριν από δύο εβδομάδες, στην Τούμπα.

Το εκπληκτικό είναι ότι παρά τα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα, δεν φοβήθηκαν και δημιούργησαν ευκαιρίες.

Στο πρώτο λεπτό του αγώνα ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Τζημόπουλου και όπως φάνηκε από το ριπλέι οι Θεσσαλονικείς είχαν δίκαιο. Πάντως, πρώτος απείλησε ο ΠΑΣ στο 20΄ όταν ο Ακόστα βρέθηκε μόνος έπειτα από σέντρα του Κούτρη και ο Γλύκος μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά.

Στο 31΄ ο Δικέφαλος Αετός άνοιξε το σκορ. Υστερα από σέντρα του Μάτος, ο Κλάους με κεφαλιά – ψαράκι έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Πασχαλάκης απέκρουσε κι ο Λέοβατς που παρακολουθούσε τη φάση έγραψε από κοντά το 0-1.

Στο 39΄ ο Μαμπουλού βρέθηκε τετ α τετ με τον Γλύκο, που έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα στο πλασέ του αντιπάλου του.

Ο Πασχαλάκης, στο 48΄ απέκρουσε στην προσπάθεια του Μυστακίδη. Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ στο β΄ ημίχρονο και η ομάδα της Θεσσαλονίκης που ναι μεν ήταν επιθετική, αλλά όχι επικίνδυνο κράτησε τους τρεις βαθμούς. Ο Μαμπουλού έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαμπουλού (82΄ Μπέριος), Γιάκος (55΄ Κόντε), Καρανίκας (66΄ Βιντάλ), Λίλα, Κούτρης, Κοζορώνης, Ακόστα, Σκόνδρας.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (90+4΄ Κάνιας), Μάτος, Κάμπος (89΄ Κουλούρης), Λέοβατς, Αθανασιάδης, Μυστακίδης (71΄ Χαρίσης).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε