Παρασκευή, 27 Σεπτ.
27oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα: “Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, με τους Ηπειρώτες να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Αλέξανδρου Τσαμούρη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για επιτήδειους, που πολεμούν λυσσαλέα τον “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Αναλυτικά:

“Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…”

“Οι επιτήδειοι φρόντισαν να πολεμήσουν λυσσαλέα μια ομάδα της περιφέρειας με σκοπό να την απομακρύνουν από τους στόχους της, υπέρ “όλως τυχαίως” του κέντρου, για ακόμη μια φορά. Ο αγώνας μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Δεν τα παρατάμε όσο κι αν το θέλουν. Μπορούμε και το εβδομήντα – τριάντα γιατί το έχουμε νιώσει πολλές φορές στο πετσί μας. Το δυστύχημα είναι ότι οι συμπτώσεις επαναλαμβάνονται ακόμη και με καινούριους διαιτητές.

Το υποσχόμαστε σε όλους. Στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η σημαία με τον Ταύρο θα ανεμίζει ψηλά. Γιατί ο κόσμος μας θέλει να βλέπει τον Ταύρο ψηλά. Το βάρος της φανέλας μας και η ιστορία μας είναι μεγάλα κι ας μην το συνειδητοποιούν κάποιοι. Εκτός κι αν αυτό είναι που φοβούνται και πολεμάνε οι επιτήδειοι. Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε