Site icon NewsIT

ΠΑΣ να μας τρελάνεις! Νίκησε κι ετοιμάζει πρόκριση

14.07.2016 | 23:06
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σε θρίαμβο εξελίχθηκε η πρώτη εμφάνιση στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA! Oι Hπειρώτες νίκησαν τη νορβηγική Οντ Γκρένλαντ με 3-0 στους «Ζωσιμάδες» και έχουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ρεβάνς θα γίνει την προσεχή Πέμπτη, 21 Ιουλίου. Τα γκολ της ομάδας του Γιάννη Πετράκη σημείωσαν οι Μιχαήλ στο 7′, Ναδάλες στο 31′ και Ακόστα στο 68ο λεπτό.

Ο “Αγιαξ της Ηπείρου” ήταν ανώτερος σε όλο το ματς και δεν κινδύνευσε. Επέβαλε το ρυθμό του και το παιχνίδι του και πήρε τη νίκη με σκορ που του επιτρέπει να κάνει όνειρα πρόκρισης.

Με τους οπαδούς του στο πλευρό του μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε γρήγορα το σκορ. Στο 7’ ο Ακόστα εκτέλεσε κόρνερ και ο Μιχαήλ με αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Μετά το γρήγορο γκολ, ο ΠΑΣ ηρέμησε στο παιχνίδι του, αλλά η Οντ δεν εκμεταλλεύτηκε το χώρο που πήρε. Στο 31′ η ομάδα του Πετράκη πέτυχε κι άλλο γκολ. Ο Καρανίκας βρήκε τον Ναδάλες που με σουτ έκανε το 2-0.

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ στάθηκε επίσης καλά και δεν κινδύνευσε να δεχθεί γκολ, αντιθέτως σκόραρε στο 68′ με τον Ακόστα, που πήρε το ριμπάουντ έπειτα από το σουτ του Φερφελή κι έκανε το 3-0.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Ναδάλες, Κοζορώνης, Ακόστα (92′ Σκόνδρας), Γιάκος (80′ Δώνης), Φερφελής (77′ Κόντε)

Οντ: Ρόσμπαχ, Ρουντ, Γκρόγκαρντ, Μπεργκ (46′ Γένσεν), Χάλβορσεν, Γιόχανσεν, Νόρντκβελε (86′ Μπέργκαν), Νίλσεν (74′ Χάουγκεν), Χάγκεν, Έρικσεν, Ακαμπουέζε

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version