Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Πάτημα στο κεφάλι, αγκωνιά στη μούρη! Πέταξε… βαθμούς η Γιουνάιτεντ [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για μία θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Μπόρνμουθ, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Άνοιξαν.. βεντέτα Ιμπραΐμοβιτς και Μινγκς. “Δύο στα δύο” η Λέστερ στη… μετά-Ρανιέρι εποχή.

 Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε σε όλο το β΄ ημίχρονο, μετά την αποβολή του Σούρμαν στο 45΄, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στο 72΄ με τον Ιμπραϊμοβιτς, το οποίο απέκρουσε ο Μπόρουτς.

Όσον αφορά τα γκολ του παιχνιδιού, στο 23′ ο Ρόχο έπειτα από στημένη φάση, βρήκε την μπάλα όσο έπρεπε, ανοίγοντας το σκορ, ενώ ο Κινγκ στο 40′ έφερε το ματς στο τελικό 1-1.

να αναφέρουμε πως με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου όμως ο Σουηδός επιθετικός και ο Μινγκς πρωταγωνίστησαν σε δυο σκληρές φάσεις. Ο παίκτης της Μπόρνμουθ πάτησε άθελα του τον “Ίμπρα” στο κεφάλι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ πήρε την εκδίκηση του, με αγκωνιά στο κεφάλι (θα έπρεπε να είχε δει κόκκινη κάρτα). Κανένας από τους δυο δεν είδε κάρτα…

Σύμπτωση ή, όχι, η Λέστερ έκανε το 2Χ2 από τότε που απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ο Κλαούντιο Ρανιέρι και, πλέον, είναι στο χέρι της η παραμονή στην Premier League. Οι «αλεπούδες» μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ, επιβλήθηκαν ξανά στην έδρα τους, αυτή την φορά επί της Χαλ με 3-1 κι έκαναν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους.

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε και η Κρίσταλ Πάλας με το «διπλό» στην έδρα της Γουέστ Μπρομ (2-0), ενώ η Σαουθάμπτον πέρασε με νίκη από την έδρα της Γουότφορντ (4-3). Ο Γιορέντε «υπέγραψε» στις καθυστερήσεις το «τρίποντο» της Σουόνσι επί της Μπέρνλι (3-2), με τους «κύκνους» να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε