Δευτέρα, 26 Αυγ.
33oC Αθήνα

Παύλος Μαρινάκης: «7 λέσχες φιλάθλων από ΠΑΕ της Super League θα υποβάλουν τα στοιχεία τους για να λάβουν άδεια λειτουργίας»

Παύλος Μαρινάκης: «7 λέσχες φιλάθλων από ΠΑΕ της Super League θα υποβάλουν τα στοιχεία τους για να λάβουν άδεια λειτουργίας»
eurokinissi

Ο Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών μίλησε και για τις λέσχες φιλάθλων των ΠΑΕ της Super League, τονίζοντας πως έχει δοθεί η βεβαίωση που απαιτείται, προκειμένου να λάβουν άδεια λειτουργίας, μετά από τους ελέγχους που προβλέπονται από την κυβένρνηση.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος είχε συνάντηση με τους πολιτικούς συντάκτες, μίλησε και για το αθλητικό κομμάτι και συγκεκριμένα τις λέσχες φιλάθλων, από ομάδες που αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας, την Super League.

Στο πλαίσιο αυτό, 7 Λέσχες Φιλάθλων, οι οποίες συναίνεσαν αρμοδίως (ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ) καθώς και στον ερασιτέχνη του Ηρακλή, χορηγήθηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού η απαιτούμενη βεβαίωση για την εμπρόθεσμη υποβολή των στοιχείων τους, προκειμένου να λάβουν κατόπιν από τις οικείες Αστυνομικές Υποδιευθύνσεις, μετά και τους προβλεπόμενους επιτόπιους ελέγχους, την ετήσια άδεια λειτουργίας τους.

Η διαδικασία πραγματοποιείται από φέτος για πρώτη φορά ψηφιακά μέσω του Ψηφιακού Μητρώου Μελών Λεσχών Φιλάθλων μέσω του gov.gr.

Η τήρηση επικαιροποιημένης εικόνας του Μητρώου, με ενημερώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, διευκολύνει την
έγκυρη και γρήγορη αναζήτηση των απαραίτητων στοιχείων για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

 «Η διαδικασία πραγματοποιείται από φέτος για πρώτη φορά ψηφιακά μέσω του Ψηφιακού Μητρώου Μελών Λεσχών Φιλάθλων μέσω του gov.gr.

Η τήρηση επικαιροποιημένης εικόνας του Μητρώου, με ενημερώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, διευκολύνει την έγκυρη και γρήγορη αναζήτηση των απαραίτητων στοιχείων για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

Η δέσμευση της κυβέρνησης για συγκεκριμένους κανόνες στη λειτουργία των λεσχών φιλάθλων γίνεται πράξη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις