Πέμπτη, 15 Αυγ.
32oC Αθήνα

Πεπ Γκουαρδιόλα: Ο λόγος που ο Καταλανός τεχνικός δεν πήρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Σίτι το 2021

Πεπ Γκουαρδιόλα: Ο λόγος που ο Καταλανός τεχνικός δεν πήρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Σίτι το 2021
Reuters

Το νέο βιβλίο για τη ζωή και την καριέρα του Πεπ Γκουαρδιόλα εστιάζει και στην υπόθεση “Μάντσεστερ Σίτι – Κριστιάνο Ρονάλντο” και στο “όχι” που είπε ο Καταλανός τεχνικός, για την απόκτηση του Πορτογάλου, το 2021.

Το καλοκαίρι του 2021, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Γιουβέντους και πριν φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «φλέρταρε» έντονα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η μετεγγραφική αυτή “βόμβα” δεν πυροδοτήθηκε ποτέ, αφού ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν ήθελε τον “CR7” στους “πολίτες”.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που απέκτησε αποκλειστική πρόσβαση στο νέο βιβλίο του Μαρτί Περναράου για τη ζωή και την καριέρα του Πεπ Γκουαρδιόλα, παρά τις φήμες για συμφωνία των δύο πλευρών, ο Καταλανός κόουτς δεν ήθελε ποτέ στα αλήθεια τον Κριστιάνο στην ομάδα του. Ο Ισπανός συγγραφέας εξηγεί: «Ο Ρονάλντο αυτοπροτάθηκε στη Σίτι το καλοκαίρι του 2021, αλλά ο Πεπ δεν ενδιαφερόταν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Γκουαρδιόλα σέβεται την ασύλληπτη ικανότητά του να τελειώνει τις ευκαιρίες του, όπως και τη φυσική του κατάσταση, όμως πώς ένας παίκτης τέτοιου τύπου θα μπορούσε ποτέ να ενταχθεί στην απόλυτα ακριβή μηχανή που ο Καταλανός είχε χτίσει με πόνο και στρατηγική στη Σίτι. Ευχαριστούμε, αλλά όχι Κριστιάνο. Ακόμα και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Σίτι να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις