Site icon NewsIT

Πέρασε από Κομοτηνή ο Ατρόμητος! Είπε αντίο ο Πανθρακικός

20.03.2016 | 19:16
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Superleague, χάρη σε γκολ του Λε Ταλέκ. Το αποτέλεσμα αυτό έστειλε και μαθηματικά τους "πράσινους" στη Football League.

 Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Πανθρακικός ήταν ιδιαίτερα μαχητικός και δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ στο δεύτερο μέρος, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου κράτησε το μηδέν στην εστία του. 

Ο αγώνας:

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, έχοντας ως μοναδικό στόχο να φύγει με το διπλό από την Κομοτηνή. Πίεσε αρχικά τον Πανθρακικό και στο 21′ έφτασε στο γκολ. Ο Σουμπίνιο έβγαλε μία υπέροχη κάθετη μπαλιά στον Λε Ταλέκ, ο οποίος τελείωσε ψύχραιμα τη φάση και έκανε το 1-0 για τους Περιστεριώτες. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να “καθαρίσουν” την υπόθεση νίκη από νωρίς αλλά στο 22′ το πλασέ του Ούμπιντες πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα υποχώρησε αδικαιολόγητα, με τον Πανθρακικό να παίρνει τα ηνία της αναμέτρησης και να προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο 55′ ο Μπάρκας σταμάτησε κοντινό πλασέ του Ιγκόρ, ενώ στο 61′ ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου νίκησε σε τετ-α-τετ και τον Χασομέρη. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ατρόμητος δεν απειλήθηκε. Κράτησε με άνεση το προβάδισμα του και πανηγύρισε το διπλό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Τσιάρας (74′ Μπαϊκαρά), Ηλιάδης, Λαδάκης, Χασομέρης (84′ Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Ίγκορ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Μπρίτο, Ουσέρο, Σουμπίνιο (62′ Στόιτσεφ), Ούμπιδες, Ματέι (81′ Γροντής), Λε Ταλέκ (87′ Παπαδόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version