Κυριακή, 1 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Περνάει τεστ για κορονοϊό και ξεκινά προπονήσεις η Big 4

Περνάει τεστ για κορονοϊό και ξεκινά προπονήσεις η Big 4
ΦΩΤΟ Intime

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ επιστρέφουν στα προπονητικά τους κέντρα ώστε να ενταχθούν ξανά σε πρόγραμμα προπονήσεων.

Ημέρες επιστροφής στην κανονικότητα είναι αυτές που θα ακολουθήσουν για τους 4 μεγάλους της Superleague, καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμένεται να περάσουν τους παίκτες τους και τα μέλη των τεχνικών επιτελείων τους από τεστ για τον κορονοϊό σήμερα (4/5) και αύριο (5/5), ενώ στον Ολυμπιακό αυτά διεξήχθησαν ήδη και από αύριο οι παίκτες ξεκινούν προπονήσεις σε γκρουπ, όπως προβλέπεται, και υπάρχει και σκέψη για φιλικά ματς σε δεύτερο χρόνο.

Όσον αφορά τους άλλους τρεις, αν όλα πάνε καλά με τα τεστ, στην ΑΕΚ ο Καρέρα θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Τσιγκρίνσκι, Ολιβέιρα και Γαλανόπουλο, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσεις την αποθεραπεία από τους τραυματισμούς τους, ενώ στον ΠΑΟΚ θα απουσιάζει μόνο ο Κρέσπο, που συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Ισπανία.

Τέλος στον Παναθηναϊκό αγωνία υπάρχει μόνο για τα αποτελέσματα που θα βγουν από τα ιατρικά τεστ για κορονοϊό στους ξένους (Σένκεφελντ, Μπεκ, Νούνες και Νατζ, που είχαν φύγει για τις πατρίδες τους το προηγούμενο διάστημα) καθώς άπαντες οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις