Αθλητικά

Πέθανε ο Έντι Τζόρνταν, o εμβληματικός πρώην ιδιοκτήτης της Jordan F1

Έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 12 μήνες

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Formula 1, μετά την είδηση του θανάτου του Έντι Τζόρνταν.

Ο πρώην επικεφαλής ομάδας της Formula 1, Έντι Τζόρνταν, έφυγε από τη ζωή, νικημένος από καρκίνο του προστάτη, στο σπίτι του στη Νότια Αφρική σε ηλικία 76 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του την Πέμπτη (20/3/2025).

Ο Ιρλανδός, ο οποίος αργότερα έγινε τηλεοπτικός αναλυτής και επιχειρηματίας, ηγήθηκε της ομώνυμης ομάδας του (Jordan Grand Prix) από το 1991 έως το 2005. Η Jordan F1 σήμερα ονομάζεται Aston Martin.

«Ο EJ έφερνε παντού απίστευτη ενέργεια, γοητεία και την ακαταμάχητη ιρλανδική του αύρα. Η απουσία του αφήνει ένα τεράστιο κενό σε όλους μας», ανέφερε η οικογένεια στην ανακοίνωσή της.

Τον Δεκέμβριο του 2024 ο Έντι Τζόρνταν αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη και στον προστάτη, ο οποίος αργότερα εξαπλώθηκε στη σπονδυλική του στήλη και στη λεκάνη.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα