Site icon NewsIT

Πέθανε ο Ρον Γιτς, θρήνος στη Λίβερπουλ για τον εμβληματικό αρχηγό της δεκαετίας του ’60

07.09.2024 | 15:42
Πέθανε ο Ρον Γιτς, θρήνος στη Λίβερπουλ για τον εμβληματικό αρχηγό της δεκαετίας του ’60

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Sheffield United - Anfield, Liverpool, Britain - April 4, 2024 General view of a Liverpool flag inside the stadium before the match REUTERS/Carl Recine NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Ο Ρον Γιτς πέθανε σε ηλικία 88 ετών και βύθισε στο πένθος τη Λίβερπουλ και το αγγλικό ποδόσφαιρο, το οποίο και “υπηρέτησε” τ η δεκαετία του ’60, όντας εκ των πιο σημαντικών ποδοσφαιριστών στην ιστορία των “κόκκινων”.

Με πάνω από 450 παιχνίδια με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ο Ρον Γιτς αποτέλεσε εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, πανηγυρίζοντας τίτλους, στη “χρυσή” περίοδο του Μπιλ Σανκλί. Με τους “κόκκινους” κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Αγγλίας, δύο FA Cup και τρία Σούπερ Καπ, αγωνιζόμενος για μία 10ετία στο Άνφιλντ.

Την είδηση του θανάτου του έκαναν έτσι γνωστή με σχετική ανάρτηση οι “κόκκινοι”, γράφοντας τα εξής: “Η Λίβερπουλ θρηνεί τον θάνατο του θρυλικού πρώην αρχηγού Ρον Γιτς. Οι σκέψεις όλων είναι με την σύζυγό του, Ανν, όλη του την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή την πολύ στενόχωρη στιγμή”.

Όπως είχε γίνει γνωστό τα τελευταία χρόνια, ο Ρον Γιτς ταλαιπωρούνταν από Αλτσχάιμερ και τελικά έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 88 ετών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version