Site icon NewsIT

Πέτρα Κβίτοβα – Μαρία Σάκκαρη 0-2: «Σκόρπισε» το Νο 11 στον κόσμο και πέρασε ξανά στους «16» του US Open

04.09.2021 | 20:37
Πέτρα Κβίτοβα – Μαρία Σάκκαρη 0-2: «Σκόρπισε» το Νο 11 στον κόσμο και πέρασε ξανά στους «16» του US Open

Sep 2, 2021; Flushing, NY, USA; Maria Sakkari of Greece reacts after winning the first set against Katerina Siniakova of Czech Republic (not pictured) on day four of the 2021 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center. Mandatory Credit: Geoff Burke-USA TODAY Sports

Μια Μαρία Σάκκαρη να την… πιεις στο ποτήρι. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια “γονάτισε” την Πέτρα Κβίτοβα (Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη) και πέρασε στους “16” του US Open. Μπροστά της η Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Θριαμβευτική πρόκριση για την Μαρία Σάκκαρη στους “16” του US Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε τα… δύσκολα εύκολα, επικρατώντας της Πέτρα Κβίτοβα (Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη) με 6-4, 6-3.

Η Σάκκαρη (νο. 18 στν κόσμο) έφερε έτσι την… αγωνιστική της κόντρα με την Κβίτοβα στο 3-3 και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του αμερικανικού major την Μπιάνκα Αντρεέσκου (νίκησε εύκολα την Γκρίτιε Μίνεν με 6-1, 6-2).

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Οι δυο αθλήτριες ξεκίνησαν καλά, έχοντας για όπλο τα δυνατά σερβίς. Η Κβίτοβα πλησίασε στο 4ο game να κάνει το break, αλλά έκανε λάθη, η Σάκκαρη το έσβησε και αμέσως μετά “έσπασε” το σερβίς της Τσέχας (3-2). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.. πάτησε γκάζι, η Τσέχα αντίπαλος έκανε αρκετά λάθη στα “χτυπήματα” στην base line και τελικά το πρώτο σετ βάφτηκε… γαλανόλευκο (6-4).

Κραυγή όμως έβγαλε και η Σάκκαρη μετά τον άσο που της έδωσε το 3-1. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε στη νίκη, δείχνοντας μεγάλη σταθερτότητα και κάνοντας νέο break στο φινάλε του αγώνα (6-3).

Petra Kvitova vs Maria Sakkari Highlights | 2021 US Open Round 3

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version