Site icon NewsIT

Πετρόπουλος: Με ενδιαφέρει μόνο να σωθεί η ομάδα

03.04.2013 | 17:52
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Απόλυτα προσηλωμένος στην ΑΕΚ δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος παρά το γεγονός πως έπαψε να ισχύει η ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με την “Livesport” ο “δικέφαλος” δεν μπόρεσε να καταθέσει δόση 10.000 ευρώ προς τον παίκτη μέχρι τα τέλη Μαρτίου, όπως προβλεπόταν από τη συμφωνία του. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν ισχύει η ρήτρα ανανέωσης του Έλληνα επιθετικού για άλλον έναν χρόνο, με τον “Πετρογκόλ” να είναι σε θέση πλέον να αναζητήσει νέο προορισμό σε περίπτωση που… επιθυμήσει!

Το μεσημερί της Τετάρτης ο μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Γλυκός, εξήγησε πως έχει η κατάσταση γράφοντας στη σελίδα του στο facebook: “Τα συμβόλαια δεν διέπουν τις σχέσεις…Οι σχέσεις χτίζονται με εμπιστοσύνη και σε αυτήν την περίπτωση αυτή περισσεύει…Δεν υπάρχει θέμα!”.

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στο «enwsi.gr», ο Αντώνης Πετρόπουλος ξεκαθάρισε πως: «Ισχύει όντως, ότι υπάρχει αυτός ο όρος στο συμβόλαιο μου. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γράφονται τέτοια πράγματα αυτή τη στιγμή. Εγώ ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στην ΑΕΚ και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να σωθεί η ομάδα. Το καλοκαίρι τα συζητάμε».

Μάνατζερ Πετρόπουλου: Δεν υπάρχει κανένα θέμα…

Κίνδυνος με Πετρόπουλο – Τον…χάνει η ΑΕΚ για 10.000 ευρώ

Θανόπουλος: Πληρώναμε ευλαβικά – Να κινητοποιηθούν οι μέτοχοι (VIDEO)

Η σειρά του Θανόπουλου – Ελεύθερος ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ

Σχέδιο σωτηρίας της ΑΕΚ ετοιμάζει ο Ντέμης Νικολαϊδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version