Site icon NewsIT

Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων

02.08.2024 | 13:09
Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τεράστια επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία. Οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων, χαρίζοντας το τρίτο μετάλλιο στην Ελλάδα στο Παρίσι.

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Μετά το χάλκινο μετάλλιο του Τσελίδη στο τζούντο και το ασημένιο μετάλλιο του Απόστολου Χρήστου στην κολύμβηση, ήρθε ακόμα ένα χάλκινο μετάλλιο, αυτή τη φορά στην κωπηλασία.

Οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων, χαρίζοντας το 124ο συνολικά μετάλλιο στην Ελλάδα στους σύγχρονους Αγώνες και το πέμπτο στην ιστορία της χώρας στην κωπηλασία.

Το μεγάλο αουτσάϊντερ της ελληνικής κωπηλασίας, το οποίο πέρασε στα ημιτελικά από τα ρεπεσάζ, έκανε την απόλυτη ανατροπή στον τελικό, σκορπώντας χαρά και υπερηφάνεια στους Έλληνες.

Το ελληνικό δίδυμο τερμάτισε σε χρόνο 6:13:44, με τους Ιταλούς να παίρνουν το ασημένιο με χρόνο 6:13:33. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ιρλανδοί, με 6:10:99.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version