Κυριακή, 4 Αυγ.
30oC Αθήνα

Πετρούνιας: «Θα δώσω όλη μου την ψυχή στον τελικό, ευγνώμων για το ταξίδι που έχω κάνει»

Πετρούνιας: «Θα δώσω όλη μου την ψυχή στον τελικό, ευγνώμων για το ταξίδι που έχω κάνει»

O Λευτέρης Πετρούνιας έδωσε το σύνθημα για τον τελικό στους κρίκους των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον 33χρονο αθλητή να είναι έτοιμος για το τρίτο του μετάλλιο σε Ολυμπιάδα.

Μετά το χρυσό στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο το 2020, ο Λευτέρης Πετρούνιας στοχεύει στο 3/3 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Έλληνα γυμναστή να στέλνει το δικό του μήνυμα. Ο Πετρούνιας βρίσκεται στον μεγάλο τελικό των κρίκων, στον οποίο θα διεκδικήσει το μεσημέρι της Κυριακής (3/08/24 16:00) μια θέση στο βάθρο, προκειμένου να φέρει το 5ο μετάλλιο στην χώρα μας στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Αύριο είναι η μέρα μου!
Αύριο αγωνίζομαι για 3η συνεχόμενη φορά σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων! Είμαι μόνο ευγνώμων για το ταξίδι καθώς έχω πραγματοποιήσει όλα τα αθλητικά μου όνειρα, χωρίς να έχω χάσει την δίψα μου! Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αύριο θα το απολαύσω !

Το σίγουρο είναι πως όλη την ψυχή μου θα την δώσω στον αγώνα! Αύριο 16:00 ώρα Ελλάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας, δείχνοντας ότι είναι διψασμένος για ένα μετάλλιο και θα κάνει το καλύτερο δυνατό  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις