Site icon NewsIT

Πηνελόπη Γκιώνη: Η σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου πανηγυρίζει για το μετάλλιο στο Παρίσι

08.08.2024 | 09:33
Πηνελόπη Γκιώνη: Η σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου πανηγυρίζει για το μετάλλιο στο Παρίσι

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ μαζί του σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η οικογένειά του, αλλά και η σύντροφός του, Πηνελόπη Γκιώνη.

Ο ίδιος ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε μάλιστα πως χάρηκε πάρα πολύ τη διοργάνωση και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς στις κερκίδες υπήρχαν οι δικοί του άνθρωποι.

«Έχω ακούσει πολλές φορές τον Εθνικό Ύμνο σε πολλά μέρη του κόσμου, αλλά κάθε φορά είναι διαφορετική. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και αυτή τη φορά μου άρεσε περισσότερο, γιατί στο Τόκιο δεν υπήρχε κοινό, ενώ τώρα στις κερκίδες ήταν η μητέρα μου και η αδερφή μου», δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου.

Η σύντροφός του, Πηνελόπη Γκιώνη, που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, βρίσκεται δίπλα στον Μίλτο και τον στηρίζει.

Η ίδια δημοσίευσε και μια φωτογραφία με το χρυσό μετάλλιο ως story στο Instagram.

Ποια είναι η Πηνελόπη Γκιώνη

Η Πηνελόπη Γκιώνη βρίσκεται μαζί με τον Μίλτο Τεντόγλου στο Παρίσι, καθώς η ίδια καλύπτει δημοσιογραφικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Πηνελόπη Γκιώνη έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και έκτοτε εργάζεται ως αθλητικογράφος. Έχει καλύψει δημοσιογραφικά Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η αγάπη της για τον στίβο ήταν αυτή που τους έφερε αρχικά κοντά.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram, αλλά επιλέγει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα social media, ανεβάζοντας μόνο λίγες και επιλεγμένες φωτογραφίες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version