Τετάρτη, 28 Αυγ.
26oC Αθήνα

Πλάθα για το Άρης – ΑΕΚ: «Έχω απεριόριστο σεβασμό στο Νίκο Γκάλη και τον Άρη, θα είναι δύσκολος αγώνας»

Πλάθα για το Άρης – ΑΕΚ: «Έχω απεριόριστο σεβασμό στο Νίκο Γκάλη και τον Άρη, θα είναι δύσκολος αγώνας»

Ο προπονητής της AEK Betsson Ζοάν Πλάθα, μίλησε για την ερχόμενη αναμέτρηση της «βασίλισσας» απέναντι στον Άρη(29/10, 17:15) για την Basket League, με τον Ισπανό τεχνικό να αναφέρει ότι έχει απεριόριστο σεβασμό τόσο στο Νίκο Γκάλη, όσο και στους «κίτρινους» για όσα έχουν πετύχει στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα ο Ζοάν Πλάθα στις δηλώσεις του πριν τον Άρης – ΑΕΚ θέλησε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αλλά και τον σπουδαίο Νίκο Γκάλη, για τον οποίο ο Ισπανός ανέφερε ότι θέλει να τον γνωρίσει κάποια ημέρα από κοντά.

Όσον αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, με τους παίκτες του να πρέπει να δώσουν το 100% για να πάρουν τη νίκη.

Τα λόγια του Ζοάν Πλάθα

«Ξέρω, ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό προς τον Άρη, και ιδιαίτερα προς τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος τον έκανε γνωστό παντού. Θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω (σ.σ. τον Νίκο Γκάλη) κάποια στιγμή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε ακόμη πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας, που θα πρέπει να διορθώσουμε. Ωστόσο, θα πρέπει να σταθώ στην επιμονή και την αποφασιστικότητα, που έδειξαν οι παίκτες μου, έως το τέλος της αναμέτρησης του ΒCL με τη Ντιναμό Σάσαρι.

Ποτέ δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες στις απουσίες. Είχαμε ένα διαφορετικό ρόστερ στην Ιταλία, χωρίς τους Καμπενγκέλε και Χολ, αλλά και τον Κουζμίνσκας, από το το σημείο που τραυματίστηκε και μετά, αλλά νικήσαμε, όπως είδατε. Αυτό αναδεικνύει τη διάθεση, αλλά και την ενέργεια, που είχαν οι υπόλοιποι παίκτες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις