Site icon NewsIT

Πλήγμα στη Λίβερπουλ με Άλισον, φόβοι ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας θα μείνει εκτός για περισσότερο από έναν μήνα

05.10.2024 | 17:19
Πλήγμα στη Λίβερπουλ με Άλισον, φόβοι ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας θα μείνει εκτός για περισσότερο από έναν μήνα

Soccer Football - Premier League - Crystal Palace v Liverpool - Selhurst Park, London, Britain - October 5, 2024 Liverpool's Alisson Becker walks around the pitch after being substituted due to injury Action Images via Reuters/Andrew Couldridge EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 120 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. PLEASE CONTACT YOUR ACCOUNT REPRESENTATIVE FOR FURTHER DETAILS..

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα… μαντάτα στη Λίβερπουλ, σχετικά με τον τραυματισμό που υπέστη ο Άλισον, στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας.

Στην κορυφή της Premier League παρέμεινε η Λίβερπουλ, που επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας στο “Σέλχαρστ Παρκ” με 1-0, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική. Παρ΄όλα αυτά οι “ρεντς” δεν πανηγύρισαν τη νίκη όσο θα ήθελαν, καθώς τραυματίστηκε ο Άλισον.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αντικαταστάθηκε στο 79΄ από τον Τσέχο Βίτεσλαβ Γιάρος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα του Λίβερπουλ.

Μετά το παιχνίδι, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ δήλωσε ότι δεν περιμένει ο Άλισον να είναι διαθέσιμος πριν από τη διεθνή διακοπή του Νοεμβρίου. Ανάμεσα στις δύο διακοπές για τις εθνικές ομάδες, η Λίβερπουλ έχει μπροστά της μια σειρά αγώνων αυξημένης δυσκολίας.

Ο Άλισον αναμένεται να απουσιάσει από τις αναμετρήσεις:

20/10 Τσέλσι (εντός), Premier League

23/20 Λειψία (εκτός), Champions League

27/10 Άρσεναλ (εκτός), Premier League

30/10 Μπράιτον (εκτός), Carabao Cup

02/11 Μπράιτον (εντός), Premier League

05/11 Λεβερκούζεν (εντός), Champions League

09/11 Άστον Βίλα (εντός), Premier League

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version