Site icon NewsIT

Πλήγμα στην Άρσεναλ με Μάρτιν Όντεγκααρντ

11.09.2024 | 11:37
Πλήγμα στην Άρσεναλ με Μάρτιν Όντεγκααρντ

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Brighton & Hove Albion - Emirates Stadium, London, Britain - August 31, 2024 Brighton & Hove Albion's Carlos Baleba in action with Arsenal's Martin Odegaard Action Images via Reuters/Dylan Martinez EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 120 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. PLEASE CONTACT YOUR ACCOUNT REPRESENTATIVE FOR FURTHER DETAILS..

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ τραυματίστηκε σε ματς της Νορβηγίας για το Nations League και τα νέα για την Άρσεναλ φαίνεται πως δεν είναι ευχάριστα.

Πλήγμα για την Αρσεναλ με Μάρτιν Οντεγκααρντ. Ο αρχηγός των Λονδρέζων τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς της Νορβηγίας με την Αυστρία για το Nations League (2-1) και αποχώρησε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στο δεξί του αστράγαλο.

Τα αγγλικά ΜΜΕ θεωρούν πως ο 25χρονος άσος θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα και δεν θα μπορέσει να παίξει στο κυριακάτικο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ, ενώ θα χάσει και τα κρίσιμα ματς με Αταλάντα και Μάντσεστερ Σίτι, και τα δύο εκτός έδρας.

Την περασμένη σεζόν ο Νορβηγός “αστέρας” της Άρσεναλ είχε 11 γκολ και 11 ασίστ σε 48 εμφανίσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version