Παρασκευή, 27 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Premier League: Συμφωνία για τα συμβόλαια! Ομόφωνη άρνηση για ουδέτερες έδρες

Premier League: Συμφωνία για τα συμβόλαια! Ομόφωνη άρνηση για ουδέτερες έδρες
ΦΩΤΟ Reuters

Οι σημερινές (11.05.2020) εξελίξεις που αφορούν την Premier League μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως… οδεύουμε με σταθερά βήματα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το πλάνο χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική κυβέρνηση και αφορά τις αθλητικές εκδηλώσεις –και φυσικά την Premier League– αναφέρει πως ο επαγγελματικός αθλητισμός στη Μ. Βρετανία θα μπορέσει –αν όλα πάνε καλά με τον κορονοϊό- να επανεκκινήσει μετά την 1η Ιουνίου, σε άδεια γήπεδα.

Premier League: Δόθηκε το «οκ» για… σέντρα τον Ιούνιο

Τα… ευχάριστα νέα που… δείχνουν επανέναρξη της Premier League συνεχίστηκαν. Μετά από ψηφοφορία που έγινε και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα έχουν το δικαίωμα ν α επεκτείνουν τα συμβόλαια των παικτών που έχουν ισχύ μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Παράλληλα, οι ομάδες ψήφισαν υπέρ και για την επέκταση των δανεισμών που αντίστοιχα λήγουν στο τέλος Ιουνίου, αρκεί να είναι σύμφωνες όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Την ίδια στιγμή, οι 20 ομάδες της Premier League τα… βρήκαν όσον αφορά το θέμα με τις ουδέτερες έδρες. Οι σύλλογοι συμφώνησαν να μην παιχθούν τα ματς σε ουδέτερα γήπεδα, αλλά να γίνουν στη φυσική έδρα κάθε ομάδας.

Τέλος, συμφωνήθηκε ο επικεφαλής της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, να συνεργαστεί με την Κυβέρνηση, ώστε να παρουσιάσει σχέδιο που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις τόσο των μεγάλων, όσο και των μικρών του πρωταθλήματος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις