Κυριακή, 7 Ιουλ.
27oC Αθήνα

ΑΕΚ – Άγιαξ: “Δεν ανάβουμε ούτε αναπτήρα”

ΑΕΚ – Άγιαξ: “Δεν ανάβουμε ούτε αναπτήρα”
aekfc.gr

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους οπαδούς της ομάδας που θα βρεθούν στη σημερινή αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ (19:55, NewsIt.gr, COSMOTE SPORT 2).

Η συμπεριφορά κάποιων οπαδών της ΑΕΚ στον εντός έδρας αγώνα της Ένωσης με την Μπάγερν Μονάχου παραλίγο να στερήσει από τους “κιτρινόμαυρους” το δικαίωμα να αγωνιστούν μπροστά στους φίλους τους, στο τελευταίο φετινό ματς της ομάδας στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους του Champions League.

UEFA: “Κίτρινη κάρτα” στην ΑΕΚ! Με κόσμο κόντρα στον Άγιαξ

Παρόλα αυτά, η UEFA έδωσε… “κίτρινη κάρτα” στην Ένωση, επιβάλλοντας της ποινή κλεισίματος του πετάλου για έναν χρόνο με αναστολή και πρόστιμο 64.000 ευρώ. Έτσι, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη διατήρησε το δικαίωμα της, να αγωνιστεί με κόσμο κόντρα στον Άγιαξ, κινδυνεύοντας όμως με τιμωρία της έδρας της σε περίπτωση που… ξεφύγουν και πάλι οι οπαδοί (θα μείνουν κενές για 12 μήνες οι θύρες 35 και 1).

ΑΕΚ – Άγιαξ: Ψάχνει νίκη… ανάσας και ελπίδας για το Europa League

Με την απειλή της τιμωρίας της έδρας να… πλανάται πάνω από το κεφάλι της, η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε μήνυμα μέσω των social media που διατηρεί, ζητώντας από τους φίλους της να έχουν κόσμια συμπεριφορά στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

“Απόψε στο ΟΑΚΑ δεν ανάβουμε ούτε αναπτήρα! Προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, προστατεύουμε την ομάδα μας, δεν απαντάμε στις προκλήσεις! Ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας είναι δεδομένος, αν συμβεί το παραμικρό!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις