Site icon NewsIT

ΑΕΚ : “Δεν αφήνουμε σε κανέναν το παραμικρό περιθώριο να κάνει ζημιά”

18.04.2018 | 13:08
ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ (19:30, NewsIt.gr, Cosmote TV 1) και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 του “AEL FC Arena” και να πάρει για τρίτη χρονιά το εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο κόσμος της Ένωσης αναμένεται να στηρίξει τους “κιτρινόμαυρους”, με την διοίκηση να... προειδοποιεί!

Με ανάρτηση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ -στον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΛ- να είναι προσεκτικοί και να αγνοήσουν τις όποιες προκλήσεις, προκειμένου να μην υποστούν κάποια τιμωρία οι “κιτρινόμαυροι”.

Για την πρόκριση, μόνο με τη φωνή μας” αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Ένωση...

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Με στόχο το τρίτο νταμπλ της ιστορίας μας και το πρώτο, μετά από σαράντα χρόνια. Βαδίζοντας με ηρεμία προς την δικαίωση στο τέλος μίας καταπληκτικής χρονιάς σε τρεις διοργανώσεις. Με σεβασμό απέναντι στην ΑΕΛ, που είναι το τελευταίο εμπόδιο, πριν από την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή μας σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Και με τεράστια προσοχή, για μία ακόμα φορά, προστατεύοντας την ομάδα μας από τυχόν κινδύνους, αλλά και τις όποιες προκλήσεις. Δεν αφήνουμε σε κανέναν το παραμικρό περιθώριο να κάνει ζημιά στην ΑΕΚ. Το ραντεβού μας είναι το απόγευμα στο ΟΑΚΑ!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version