Δευτέρα, 19 Αυγ.
28oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Διαζύγιο”! Τέλος και επίσημα ο Ματιάσεβιτς – “Δεν είχαμε το ίδιο όραμα”

ΑΕΚ: “Διαζύγιο”! Τέλος και επίσημα ο Ματιάσεβιτς – “Δεν είχαμε το ίδιο όραμα”
aekfc.gr

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς. Ο Σέρβος είχε τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Ένωση. Τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Νωρίτερα από το προκαθορισμένο λύθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Βάντιμιρ Ματιάσεβιτς. Ο Σέρβος ανέλαβε πριν από λίγους μήνες αθλητικός διευθυντής στους “κιτρινόμαυρους”, υπογράφοντας για έξι μήνες στην Ένωση.

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν όμως από κοινού να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους κι έτσι την Πέμπτη (22.11.2018) ανακοινώθηκε η λήξη της.

Η ανακοίνωση της Ένωσης

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόφαση για ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς. Τον περασμένο Ιούλιο είχε αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ με εξάμηνη συμφωνία και προοπτική ανανέωσης, αλλά αποφασίστηκε από κοινού να μην επεκταθεί το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για τη συνεργασία μας. Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς θα παραμείνει κοντά στο κλαμπ και θα προσφέρει τη βοήθειά του όποτε του ζητηθεί.”

“Δεν είχαμε το ίδιο όραμα”

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το “διαζύγιο” με την ΑΕΚ, ο Ματιάσεβιτς έκανε λόγο για διαφορά οράματος με την Ένωση και για… βελούδινο διαζύγιο.

“Το συμβόλαιο που είχαμε με την ΑΕΚ, λήγει σε περίπου ένα μήνα και δε θα ανανεωθεί. Δεν είχαμε το ίδιο… όραμα αλλά δεν υπήρχαν διαφωνίες, τσακωμοί. Παραμένουν οι εξαιρετικές σχέσεις με την ΑΕΚ, απλά δε θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας” ανέφερε αρχικά ο Ματιάσεβιτς στο “sportske.net”.

Για το αν υπήρξαν διαφωνίες για τα μετεγγραφικά, τόνισε: “Δε θα το σχολιάσω αυτό. Συμφωνώ με όλα όσα έπραξε ο πρόεδρος και με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας. Κάναμε ότι κάναμε. Δεν είναι θέμα χρημάτων” ανέφερε

Όσο για το αν ήταν αναμενόμενο αυτό το διαζύγιο. “Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά ήρθε… φυσιολογικά. Δε θέλω απλά να κάθομαι δύο χρόνια απλά και μόνο για τα χρήματα. Η συνεργασία ολοκληρώνεται και δε θα ανανεωθεί. Είμαι στο Βελιγράδι, περιμένω κάτι, μια προσφορά που ελπίζω πως θα έρθει. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, όλα αυτά με την ΑΕΚ είναι κάτι που συνέβη πρόσφατα και υπάρχει χρόνος”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις