Σάββατο, 20 Ιουλ.
37oC Αθήνα

ΑΕΚ: Δύσκολη δοκιμασία στην… αφιλόξενη Τρίπολη!

ΑΕΚ: Δύσκολη δοκιμασία στην… αφιλόξενη Τρίπολη!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη (21:30, Novasports 1, newsIt.gr), για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague. Δύσκολη δοκιμασία για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η ΑΕΚ έχει δύσκολο έργο στη δεύτερη αγωνιστική της Superleague. Λίγο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, η Ένωση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, παίζοντας σε μία… αφιλόξενη έδρα που δυσκολεύεται παραδοσιακά να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ισοπαλίες μετράει η ΑΕΚ σε εννέα παιχνίδια στην Τρίπολη.

Τα πλάνα του Ουζουνίδη

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου και Χουλτ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σιμόες και Άλεφ, με τους Μπακασέτα και Μάνταλο στα πλάγια. Ο Κλωναρίδης θα παίξει πίσω από τον Λιβάγια που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις