Σάββατο, 20 Ιουλ.
34oC Αθήνα

ΑΕΚ: Δύσκολη η παραμονή του Αραούχο!

ΑΕΚ: Δύσκολη η παραμονή του Αραούχο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο δανεισμός του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ από τη Λας Πάλμας λήγει το καλοκαίρι. Ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει επίσημη ενόχληση από τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Τόνι Κρουθ μίλησε στη Live Sport για την υπόθεση του δανεισμού του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ από τη Λας Πάλμας. Ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει επίσημη ενόχληση από την Ένωση.

«Το μέλλον του Σέρχιο δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή, γιατί προέχει η προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με την ΑΕΚ», τόνισε. Ερωτηθείς για τις προθέσεις της Λας Πάλμας για τον ποδοσφαιριστή απάντησε: «Καμία ομάδα δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις της για έναν ποδοσφαιριστή, του οποίου τα δικαιώματα κατέχει».

Δύσκολη υπόθεση

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση του Αραούχο είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς σε αντίθεση με τον Μάρκο Λιβάγια, δεν υπάρχει οψιόν αγοράς. Ο παίκτης ανήκει στη Λας Πάλμας μέχρι το καλοκαίρι του 2020, πράγμα που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει πολλά χρήματα για να “σπάσει” το συμβόλαιο του και να τον κρατήσει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις