Τετάρτη, 3 Ιουλ.
27oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ετοιμάζει πρόταση για Γαλανόπουλο η Στουτγκάρδη!

ΑΕΚ: Ετοιμάζει πρόταση για Γαλανόπουλο η Στουτγκάρδη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης με τις φετινές εμφανίσεις του. Οι Γερμανοί είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του νεαρού μέσου της ΑΕΚ.

Στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης έχει μπει ο Κώστας Γαλανόπουλος. Σύμφωνα με το «fussballeck», μάλιστα, η γερμανική ομάδα είναι εξαιρετικά πιθανό να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ το επόμενο διάστημα, προκειμένου να κάνει δικό της τον νεαρό μέσο.

«Ο Γαλανόπουλος είναι στο επίκεντρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο 20χρονος έχει παίξει 16 παιχνίδια φέτος στην πρωτοπόρο στην Ελλάδα ΑΕΚ και έχει σημαντικό ρόλο στο χώρο του κέντρου της. Σύμφωνα με τους Έλληνες ο παίκτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία, αλλά και η Στουτγάρδη δείχνει να ενδιαφέρεται γι’ αυτό το κορυφαίο ταλέντο.

Στην ΑΕΚ έχει συμβόλαιο ως το 2021 και αν η Στουτγάρδη θέλει να τον αποκτήσει πρέπει να κάνει μία καλή προσφορά. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, όμως είναι πιθανό να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες

Στην ηγεσία της Στουτγάρδης κρατούν ψηλά στις επιλογές τους τον 20χρονο κεντρικό χαφ. Με την κατάλληλη προσφορά δεν θα μπορεί να σταματήσει αυτή η μεταγραφή. Εάν η πρόταση προς την ΑΕΚ είναι σωστή, η ομάδα θα δώσει το πράσινο φως της μεταγραφής», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις