Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Γκάζια” Χιμένεθ! “Δεν μας έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ”

Χιμένεθ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να “τσιτώσει” τους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει του σαββατιάτικου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. “Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως δεν μας κέρδισαν”, τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ένωσης.

Σε κλίμα τελικού Κυπέλλου προσπαθεί να βάλει τους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, λίγες μέρες μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλυσε τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως φέτος οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την Ένωση.

“Μπορεί να έχει φανεί πως ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, όμως εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και θα πούμε και για εκείνα που πρέπει να προσέξουμε. Όμως το βασικό είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Έτσι κάναμε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να ξεχνάτε πως δεν μας κέρδισαν! Αυτό θα γίνει και τώρα, αρκεί να παρουσιαστούμε όπως πρέπει”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις