Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η Γουλβς έρχεται για τον Ολιβέιρα! Έτοιμοι να πληρώσουν τη ρήτρα οι Άγγλοι

ΑΕΚ: Η Γουλβς έρχεται για τον Ολιβέιρα! Έτοιμοι να πληρώσουν τη ρήτρα οι Άγγλοι
ΦΩΤΟ Intime

Αυξάνονται οι πιθανότητες να χωρίσουν οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς σύμφωνα με όσα γράφονται στην Πορτογαλία τις τελευταίες ώρες, η Γουλβς είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στη ρήτρα του επιθετικού της Ένωσης.

Την… πόρτα της ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα ετοιμάζεται να χτυπήσει ξανά η Γουλβς, η οποία αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να καλύψει τη ρήτρα του Πορτογάλου επιθετικού, όπως εξάλλου απαιτούσε η Ένωση από την αρχή των διαπραγματεύσεων για να αφήσει τον παίκτη να φύγει.

Συγκεκριμένα, πηγές από την Πορτογαλία, οι οποίες ανήκουν στο περιβάλλον του γνωστού ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, αναφέρουν πως η Γουλβς θα επανέλθει μέσα στις επόμενες ημέρες για την απόκτηση του Ολιβέιρα και από την αρχική πρόταση των 4 εκατ. ευρώ και θα καλύψει τη ρήτρα των 6,5 εκατ, ευρώ.

Ενδεχόμενη αποχώρηση του Πορτογάλου επιθετικού θα σημαίνει αυτόματα πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος μπορεί από τους Ισπανούς να θεωρείται “κλεισμένος” από την Ένωση, ωστόσο σε ενδεχόμενη παραμονή του Ολιβέιρα στην ομάδα είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν ο Αργεντινός θα καταλήξει στην ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις