Κυριακή, 7 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ – Καρντόσο: “Έτσι πρέπει να παίζουμε!”

ΑΕΚ – Καρντόσο: “Έτσι πρέπει να παίζουμε!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Μιγκέλ Καρντόσο τόνισε τις δυσκολίες και τα λάθη της ομάδας του στο πρώτο φιλικό της ΑΕΚ με τη Γκόρνικ, αλλά υποστήριξε ότι οι παίκτες του έδειξαν και τον τρόπου που θέλει ο ίδιος να αγωνίζονται.

Για την εικόνα της ΑΕΚ στην πρώτη φιλική αναμέτρηση στην Πολωνία, μίλησε ο προπονητής της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο, στην κάμερα της Nova, σημειώνοντας το δρόμο και τη δουλειά που έχει να κάνει ακόμη η ομάδα.

Οι δηλώσεις του Καρντόσο

«Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε πως έχουμε 14 προπονήσεις και παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει 5 παιχνίδια. Υπήρξαν δυσκολίες, κάναμε κάποια λάθη αλλά παρόλα αυτά είδαμε μια ομάδα που ξέρει τι θέλει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε ακόμα δρόμο και δουλειά μπροστά μας».

Για τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ: «Νομίζω υπάρχουν αρκετές διαφορές με πέρσι δεν χρειάζεται να κοιτάμε το παρελθόν, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον τερματοφύλακα για να αρχίσουμε το παιχνίδι και να βοηθάει όσο μπορεί καθώς, είναι μια επιπλέον λύση. Βασικά το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που δημιουργείς και εκμεταλλεύεσαι χώρους, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις