Site icon NewsIT

ΑΕΚ – Ξάνθη 1-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Τραγωδία” για την Ένωση στο ΟΑΚΑ!

25.08.2019 | 21:46
ΑΕΚ – Ξάνθη 1-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Τραγωδία” για την Ένωση στο ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας “βαριά” ήττα με 2-1 από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, παίζοντας και με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, εξαιτίας της αποβολής του Ζεράλδες.

Τραγική πρεμιέρα για την ΑΕΚ στη Superleague, αφού ηττήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της από την Ξάνθη εντός έδρας και ξεκίνησε με το απόλυτο μηδέν το φετινό πρωτάθλημα.

Η αποβολή του Ζεράλδες στο 35′ έφερε την ομάδα να ψάχνει το γκολ με παίκτη λιγότερο και έτσι οι Ακρίτες “χτύπησαν” στην αντεπίθεση για να πανηγυρίσουν μία τεράστια νίκη με δύο γκολ σε δύο φάσεις. Μείωσε στο τέλος με ωραίο γκολ ο Ολιβέιρα.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Ξάνθη από το Newsit.gr

 


Η ΑΕΚ έχει νικήσει και στις τέσσερις πρεμιέρες, από το 2015 που γύρισε στη Super League, με την τελευταία της απώλεια να είναι το 2012 από τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας, στη σεζόν του υποβιβασμού.

Αντίθετα η Ξάνθη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον πρώτο αγώνα της σεζόν τα δέκα τελευταία χρόνια. Η πιο πρόσφατη νίκη της είναι στις 31 Αυγούστου 2008 στη Νέα Σμύρνη, 1-0 με το γκολ του Ταϊντέρ.

Την περασμένη σεζόν, στο ματς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 και “έσπασε” ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, για την ομάδα του Ουζουνίδη.

Η ιστορία στα ΑΕΚ – Ξάνθη

Νίκες ΑΕΚ: 23

Ισοπαλίες: 5

Νίκες Ξάνθη: 0

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version