Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μέσα Μάνταλος και Άλεφ! Θεραπεία για Λιβάγια και Μπακάκη

ΑΕΚ: Μέσα Μάνταλος και Άλεφ! Θεραπεία για Λιβάγια και Μπακάκη
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στο Βόλο, οι Μάρκο Λιβάγια και Μιχάλης Μπακάκης έκαναν θεραπεία στα Σπάτα, με τους Μάνταλο και Άλεφ να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Με τη 15η αγωνιστική της Superleague να έχει αναβληθεί, η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες να επανέλθουν πλήρως στις προπονήσεις της ομάδας, με τους Μάρκο Λιβάγια, Μιχάλη Μπακάκη, Μάριο Οικονόμου, Κώστα Γαλανόπουλο και Γιώργο Γιακουμάκη, να παραμένουν εκτός.

Αντίθετα, Μάνταλος και Άλεφ, προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και το Σάββατο, ενώ μετά θα ακολουθήσει άδεια για τα Χριστούγεννα.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο Ν.Π.Σ. έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Μάρκο Λιβάια έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία, ενώ θεραπεία ακολούθησε και ο Μιχάλης Μπακάκης. Οι Μάριος Οικονόμου, Κώστας Γαλανόπουλος και Γιώργος Γιακουμάκης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Πέτρος Μάνταλος, Άλεφ Σαλντάνια. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα, είναι προγραμματισμένη για τις 11.00”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις