Κυριακή, 7 Ιουλ.
29oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπάγερν: Έφτασαν στην Αθήνα οι Βαυαροί! [pic]

ΑΕΚ – Μπάγερν: Έφτασαν στην Αθήνα οι Βαυαροί! [pic]
facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (22.10.2018) η Μπάγερν Μονάχου, ενόψει του “μεγάλου” αγώνα; με την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική του Champions League

Η Μπάγερν Μονάχου έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο “Ελ Βενιζέλος” με τον εκτελεστικό της διευθυντή, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, να βγαίνει ηγείται της αποστολής.

“Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου και για αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αύριο. Δεν θα πρέπει να πιστέψουμε ότι μόνο εμείς είμαστε για την πρωτιά” ανέφερε ο Ρουμενίγκε πριν την αναχώρηση της ομάδας από το Μόναχο, δείχνοντας τη.. διάθεση με την οποία η Μπάγερν θα αγωνιστεί το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε πως από την αποστολή των Βαυαρών λείπει το όνομα του Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος έμεινε στο Μόναχο λόγω ενοχλήσεων στη σπονδυλική στήλη.

ΑΕΚ – Μπάγερν: Χωρίς τον Ριμπερί οι Βαυαροί στην Αθήνα!

Η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της ομάδας, Νίκο Κόβατς και του διεθνή αμυντικό, Νίκλας Ζίλε, θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 17:15, ενώ θα ακολουθήσει η προπόνηση των Βαυαρών (18:00) η οποία θα είναι ανοιχτή για ένα τέταρτο στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις