Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μπάρα θερμομέτρησης και… αποστάσεις στα Σπάτα! (pics)

ΑΕΚ: Μπάρα θερμομέτρησης και… αποστάσεις στα Σπάτα! (pics)
Intime

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα Σπάτα, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Στην… πόρτα τους περίμενε μια “έκπληξη” – Διατηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις.

Πέρασαν πενήντα ημέρες, για να βρεθούν και πάλι οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, έχοντας την ελπίδα πως… η μπάλα θα κυλήσει και πάλι στο χορτάρι, κάνοντας όμως και τις απαραίτητες κινήσεις για την ασφάλεια τους!

ΑΕΚ: O μασκοφόρος Καρέρα επέστρεψε στα Σπάτα (video)

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, το προπονητικό τιμ και όλο το προσωπικό των Σπατών ολοκλήρωσαν τη διαδικασία των τεστ προκειμένου να επιστρέψουν στις ατομικές -σε πρώτη φάση- προπονήσεις.

Παράλληλα, τη Δευτέρα (04.05.2020) τέθηκε σε λειτουργία η ειδική συσκευή που παρήγγειλε η Ένωση, στο πλαίσιο της προστασίας από τον κορονοϊό. Άπαντες, πριν εισέλθουν στις εγκαταστάσεις, πέρασαν από την μπάρα θερμομέτρησης που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο για να ελέγχει πιθανό σύμπτωμα της νόσου.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι Ίβιτς, Καρέρα και το επιτελείο του μίλησαν σε αίθουσα του προπονητικού. Η συζήτηση έγινε με μάσκες και τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις