Δευτέρα, 19 Αυγ.
28oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Κινδυνεύει με τιμωρία ο Φορτούνης!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Κινδυνεύει με τιμωρία ο Φορτούνης!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε απολογία από τον αθλητικό εισαγγελέα αναμένεται να κληθεί ο Κώστας Φορτούνης. Με ποινή μίας ή δύο αγωνιστικών και πρόστιμο κινδυνεύει ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Στο 59ο λεπτό του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο Κώστας Φορτούνης, με ένα «ασύλληπτο» σουτ νίκησε τον Μπάρκα για το 0-1 των Πειραιωτών, με τον πανηγυρισμό του αρχηγού των “ερυθρολεύκων” να προκαλεί αντιδράσεις.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός ζήτησε με χαρακτηριστικές κινήσεις από τους οπαδούς της Ένωσης να «σωπάσουν» και έδειξε τον εαυτό του, ενώ φάνηκε να λέει “εγώ σας γα@@ω”.

Η φράση που ξεστόμισε προς την εξέδρα αναμένεται να τον οδηγήσει στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος θα τον καλέσει σε απολογία.

Ο κ. Σιμιτζόγλου αναμένεται να εξετάσει το βίντεο του αγώνα και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν πρόκειται για ανάρμοστη διαγωγή ή για εξύβριση. Στην πρώτη περίπτωση, ο Φορτούνης θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική (σ.σ. το ίδιο είχε συμβεί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη του ΠΑΟΚ για την χειρονομία στο Γεντί Κουλέ προς τους οπαδούς), ενώ στη δεύτερη περίπτωση θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές.

Σε κάθε περίπτωση, ο ποδοσφαιριστής θα τιμωρηθεί και με πρόστιμο. Να σημειωθεί ότι τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα είναι με τον ΟΦΗ εκτός έδρας και με τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις