Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Περιμένοντας τον Σλούτσκι! Αισιοδοξία για το “ντα”

05.12.2019 | 10:47
ΑΕΚ: Περιμένοντας τον Σλούτσκι! Αισιοδοξία για το “ντα”

Η πλευρά της ΑΕΚ έκανε τις απαραίτητες κινήσεις για να βάλει μια καλή λύση στον πάγκο της -με τα δεδομένα της εποχής- και πλέον περιμένει την απάντηση του Λέονιντ Σλούσκι.

Ο Ίλια Ίβιτς συναντήθηκε τον Λεονίτ Σλούτσκι επί ολλανδικού εδάφους, του ανέλυσε την προοπτική της ΑΕΚ και πλέον περιμένει την απάντηση του Ρώσου τεχνικού.

Πέρα από τις πληροφορίες που είχε συλλέξει, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης επιθυμούσε να έχει προσωπική άποψη για τον κόουτς. Αυτή τη στιγμή ο 48χρονος πρώην προπονητής της Φίτεσε είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τους “κιτρινόμαυρους”.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που υπάρξει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτό θα είναι διάρκειας 1,5 έτους. Ο Ρώσος τεχνικός ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να μελετήσει μαζί με τους συνεργάτες του την πρόταση αλλά και να συζητήσει με την οικογένειά του το ενδεχόμενο να εργαστεί στην Ελλάδα (σ.σ. θέλει να κάνει καριέρα στην Ευρώπη).

Ο Σλούτσκι δεσμεύτηκε να απαντήσει στον Ίλια Ίβιτς εντός 48 ωρών (σ.σ. μέχρι την Παρασκευή), την ώρα που στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη. Να αναφέρουμε ότι τα ρωσικά ΜΜΕ -που αποκάλυψαν πρώτα το συγκεκριμένο θέμα- σημειώνουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της χώρας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version