Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Το προσπαθεί για τον Ζεράλδες της Σπόρτινγκ

04.06.2019 | 10:08
ΑΕΚ: Το προσπαθεί για τον Ζεράλδες της Σπόρτινγκ

Η ΑΕΚ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε ανοικτή επικοινωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει να δει στα κιτρινόμαυρα τον Τσίκο Ζεράλδες.

Η έλευση του Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ άνοιξε και την… πόρτα της πορτογαλικής αγοράς στην ΑΕΚ, με τον Τσίκο Ζεράλδες να αποτελεί διακαή μετεγγραφικό στόχο του νέου τεχνικού ρης Ένωσης.

Οι επαφές της ΑΕΚ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τα “λιοντάρια”, ενώ η παρουσία του Μιγκέλ Καρντόσο στους “κιτρινόμαυρους” είναι κάτι το θετικό (σ.σ. Είχαν συνεργαστεί στην Ρλιο Άβε).

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί και στα δεξιά της άμυνας της και σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ” έχει στη λίστα της το όνομα του Πάουλο Σέρτζιο Μότα ή αλλιώς Παουλίνιο. Ο 28χρονος Πορτογάλος έμεινε ελεύθερος από την Τσάβες, με την οποία είχε 26 συμμετοχές και 1 ασίστ φέτος, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Πόρτο και έχει περάσει από Λεϊσόες, Μορεϊρένσε, Μαδέιρα και Μπράγκα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version