Κυριακή, 18 Αυγ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τόνωση ηθικού από Χιμένεθ! “Πάμε για το νταμπλ”

Χιμένεθ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ έχασε στο Περιστέρι τεράστια ευκαιρία” να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να είναι γνωστή η… μοίρα του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ενώ απέκτησε και αρκετά προβλήματα τραυματισμού. Ο Μανόλο Χιμένεθ φρόντισε την Τρίτη (27/02) να ανεβάσει τη ψυχολογία των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Χιμένεθ προσπάθησε να… φτιάξει το “περίεργο” κλίμα που διαπίστωσε να υπάρχει την Τρίτη (27/02) στα Σπάτα, μια ημέρα μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο.

Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πως στα 10 εναπομείναντα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θα κρίνουν δυο τίτλους και γι’ αυτό -στην προπόνηση της Τρίτης- θέλησε να… ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες της ΑΕΚ.

“Προσπαθήσαμε πολύ στο χθεσινό παιχνίδι. Και σε γενικές γραμμές είχαμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Αλλά σας το έχω πει και άλλες φορές, πως τέτοια ματς πρέπει να τα τελειώνουμε. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και δεύτερο γκολ και να καθαρίσουμε τη νίκη και δεν το κάναμε. Τώρα δεν κοιτάμε πίσω. Μόνο μπροστά. Έχουμε ακόμα δέκα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πάμε να τα δώσουμε όλα, να τα παλέψουμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο” τόνισε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του Χιμένεθ στρην προπόνηση της Τρίτης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις