Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Χωρίς Χιμένεθ η προπόνηση! Στην Ισπανία ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”

10.03.2019 | 13:47
ΑΕΚ: Χωρίς Χιμένεθ η προπόνηση! Στην Ισπανία ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”

Ο Μανόλο Χιμένεθ απουσίασε από την προπόνηση της ΑΕΚ την Κυριακή (10.03.2019), μια ημέρα μετά την απογοητευτική εικόνα της Ένωσης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί στην ΑΕΚ να υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την… καταθλιπτική εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0), αλλά την ίδια στιγμή ο Μανόλο Χιμένεθ νιώθει… ευτυχισμένος! Η κόρη του Ισπανού τεχνικού γέννησε το απόγευμα του Σαββάτου -πριν το ματς της Ένωσης με το “τριφύλλι”- κι έτσι ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” “πέταξε” το πρωί της Κυριακής για την πατρίδα του, προκειμένου να δει το τέταρτο του εγγονάκι (αγόρι).

Η προπόνηση της Ένωσης σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Χιμένεθ. Οι Μάνταλος και Χουλτ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ ο Τσιγκρίνσκι άρχισε θεραπεία (σ.σ. έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ). Όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι του Σαββάτου έκαναν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ρεπό τη Δευτέρα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης (18:00) στα Σπάτα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version