Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χουλτ: “Μπορούμε να περάσουμε τη Σέλτικ”

ΑΕΚ – Χουλτ: “Μπορούμε να περάσουμε τη Σέλτικ”

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε για τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τη Σέλτικ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Σουηδός αριστερός μπακ τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στους Σκωτσέζους.

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στην εφημερίδα “Ώρα για Σπορ” κι εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στη Σέλτικ αλλά και να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο πρωτάθλημα.

Όσα δήλωσε ο αριστερός μπακ της Ένωσης για

– τον βαθμό ετοιμότητας της ΑΕΚ: «Είναι ακόμα αρχές της σεζόν, αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι μας, φυσικά τώρα τα πράγματα είναι ευκολότερα. Στην αρχή, είναι πάντα πιο δύσκολα, προπονούμαστε σκληρά. Τώρα αυτές τις μέρες πριν το παιχνίδι, δουλεύουμε πιο πολύ στην τακτική και ο καθένας γνωρίζει πως θέλει να παίξει ο προπονητής. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και τώρα έχουμε και κάποιους καινούριους παίκτες στην ομάδα που έπαιξαν και στο φιλικό με την Γαλατά και έδειξαν ότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Ναι, είμαστε έτοιμοι για το ματς του Champions League».

-το αν μπορεί η ΑΕΚ να περάσει στους ομίλους του Champions League: «Αυτός είναι ο στόχος μας! Όταν είναι Champions League, ακόμα και οι προκριματικοί γύροι είναι δύσκολοι. Θα παίξουμε κόντρα στη Σέλτικ, είναι μια καλή ομάδα με εμπειρία στο Champions League. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ελπίζουμε να κερδίσουμε».

-το αν μπορεί να κατακτήσει ξανά η ΑΕΚ το πρωτάθλημα: «Φυσικά! Έχουμε πολύ καλή ομάδα και έχουμε την ικανότητα να το καταφέρουμε ξανά».

-την επιστροφή στο ΟΑΚΑ: «Ήταν ωραία που επιστρέψαμε στο ΟΑΚΑ με τους οπαδούς μας. Είναι πάντα πάρα πολύ καλοί».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις