Πέμπτη, 5 Σεπτ.
33oC Αθήνα

ΑΕΛ – Παναιτωλικός: Ιταλικός “αέρας” έφερε τη νίκη στη Λάρισα

ΑΕΛ – Παναιτωλικός: Ιταλικός “αέρας” έφερε τη νίκη στη Λάρισα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΛ αγωνίστηκε με νέο προπονητή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Ιταλός Φέστα κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη δεύτερη φετινή της νίκη, επικρατώντας με 1-0 της ομάδας του Δέλλα.

Ένα γκολ στην πρώτη φάση του αγώνα, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Παναιτωλικό στη Λάρισα, αφού το γκολ του Μιλοσάβλιεβιτς που κόντραρε και στον Χαντάκια στο 3ο λεπτό τους ματς, διαμόρφωσε και το τελικό σκορ, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στην AEL FC Arena.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν έτσι τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και πρώτη με τον Ιταλό Φέστα στον πάγκο, ενώ ο Παναιτωλικός συνέχισε τα άσχημα αποτελέσματα, μετά και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Αθηνών.

Το παιχνίδι

Μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, ο Μιλοσάβιεβιτς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Χαντάκια και αλλάζοντας πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη, για το 1-0.

Το γκολ αυτό έριξε το ρυθμό του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι η επόμενη κλασσική ευκαιρία δημιουργήθηκε μόλις στο 61ο λεπτό, με τον Ντέλετιτς να αστοχεί μέσα από την περιοχή, κι ενώ είχε αποφύγει τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

Με την βροχή να εμποδίζει μάλιστα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ο αγώνας είχε ελάχιστη ποιότητα και πολύ “ξύλο”, γεγονός που οδήγησε τον διαιτητή να δείξει και 9 κίτρινες κάρτες στο ματς. Χωρίς κάτι ιδιαίτερο στα τελευταία λεπτά λοιπόν, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, χαρίζοντας στην ΑΕΛ τη νίκη.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΛ – Παναιτωλικός

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπάλλας (68` Κόεφ), Φατιόν, Ντέλετιτς, Κούνιτς (90+2` Γρομητσάρης), Πίτι (75` Μόρσι), Μιλοσάβλιεβιτς.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Χαντάκιας (70` Λουσέρο), Τσοκάνης, Πάουλο, Έρικσον, Ντίας, Μάζουρεκ (79` Μανά), Μπαρμπόσα (62` Καμαρά), Μοράρ.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις