Πέμπτη, 4 Ιουλ.
29oC Αθήνα

“Αφεντικό” η Μπαρτσελόνα! Περιμένει τον Ολυμπιακό [vid]

Μπαρτσελόνα
Reuters

Το 2×2 στον όμιλο της -όπου βρίσκεται και ο Ολυμπιακός- έκανε η Μπαρτσελόνα, που νίκησε εκτός έδρας την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 1-0 και τώρα περιμένει να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Με αυτογκόλ το τέρμα της συνάντησης.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να καθαρίσει στον… προβλεπόμενο -γι’ αυτήν- χρόνο την υπόθεση “πρόκριση” στην επόμενη φάση του Champions League, αφού έκανε το 2x2 στον όμιλο της.

Οι Καταλανοί νίκησαν με 1-0 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία και πλέον κοιτάζουν την επόμενη αναμέτρηση τους στη διοργάνωση, εκεί όπιου θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό στο “Καμπ Νου”.

Η νίκη για την ομάδα του Βαλβέρδε ήρθε με… βοήθεια, αφού στο 49′ η μπάλα κόντραρε σε 4 παίκτες κι ο Κόατες την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της εστίας του Ρούι Πατρίτσιο.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, με τους “μπλαουγκράνα” να κρατάνει εύκολα το 0-1 έως το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Σπόρτινγκ Λισ: Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κόατες, Ματιέ, Κοεντράο (74΄ Σίλβα), Ζέλσον Μάρτινς, Μπατάλια, Καρβάλιο, Ακούνια (73΄ Σέζαρ), Μπρούνο Φερνάντες, Ντουμπιά (44΄ Ντοστ)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Σ. Ρομπέρτο (87΄ Γκόμες), Μέσι, Ινιέστα (80΄ Παουλίνιο), Σουάρες (89΄ Βιδάλ)

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο

1.Μπαρτσελόνα 6 (4-0)

2. Σπόρτινγκ 3 (3-3)

3. Γιουβέντους 3 (2-3)

4. Ολυμπιακός 0 (2-5)

Επόμενη αγωνιστική (18/10):

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις