Site icon NewsIT

Απίστευτες κατηγορίες για απαγωγή στον Μπενζεμά! Τι απαντάει ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης [pics]

19.10.2018 | 11:36
Απίστευτες κατηγορίες για απαγωγή στον Μπενζεμά! Τι απαντάει ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης [pics]

Μία απίθανη ιστορία έχει δει το "φως" της δημοσιότητας στη Γαλλία, με πρώην ατζέντη του Καρίμ Μπενζεμά να κατηγορεί τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και συγγενικά του πρόσωπα, για απαγωγή.

Απίστευτες κατηγορίες για τον Καρίμ Μπενζεμά, με τον 33χρονος Λέο Ντε Σόουζα να κατηγορεί τον Γάλλο και την οικογένειά του, για απόπειρα απαγωγής του στο περιθώριο του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν.

Ο γνωστός ατζέντης, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε επίσημα την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, με το σχετικό δημοσίευμα της mediapart να τονίζει ότι το όλο σκηνικό φέρεται να βασίζεται σε μία οφειλή 50.000 ευρώ προς τον Μπενζεμά.

Η απάντηση του Μπενζεμά

Ο Γάλλος επιθετικός εμφανίστηκε έκπληκτος με το γεγονός και παρότι βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το εν λόγω ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος, έχει αποκλειστεί από την αστυνομία η δική του – άμεση- συμμετοχή σε όλη αυτή την ιστορία. Ο ίδιος μάλιστα έκανε προσωπική ανάρτηση στο twitter για το θέμα, αναρωτώμενος «Είναι σοβαρός ο κόσμος;».

https://twitter.com/Benzema/status/1053031214079205377

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version