Τρίτη, 9 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αποκαλύψεις από τη γυμνή εισβολέα! Έλαβε μηνύματα από… γύπες της Λίβερπουλ [vids, pics]

Αποκαλύψεις από τη γυμνή εισβολέα! Έλαβε μηνύματα από… γύπες της Λίβερπουλ [vids, pics]
ΦΩΤΟ Reuters

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι έγινε διάσημη μέσα σε λίγα λεπτά, όταν εισέβαλε σχεδόν γυμνή στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη, γεγονός που της προσέφερε 2,9 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram, αλλά και… “πικάντικα” μηνύματα από παίκτες της Λίβερπουλ.

Το πρόσωπο των ημερών έχει γίνει η Κίνσεϊ Βολάνσκι μετά την… εντυπωσιακή εισβολή της στον τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Μπορεί να συνελήφθη και το instagram να “έριξε” προσωρινά τη σελίδα της, που “εκτινάχθηκε” σε μία βραδιά, όμως τίποτα δεν ήταν τελικά ικανό να τη βγάλει από το προσκήνιο.

Οι νέες σελίδες της στα social media έχουν πια εκατομμύρια ακολούθους, όπως και το κανάλι του συντρόφου της στο yutube, το οποίο και διαφήμισε μέσα από το μαγιό που φόραγε κατά τη διάρκεια της εισβολής. Η ίδια δίνει δε, διαρκώς συνεντεύξεις σε ΜΜΕ όλου του κόσμου και σε μία από αυτές, αποκάλυψε ότι δύο παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Λίβερπουλ, της… την έπεσαν μέσω μηνυμάτων, αμέσως μετά το τέλος του τελικού της Μαδρίτης.

Η νέα σελίδα της Κίνσεϊ Βολάνσκι στο instagram

https://www.instagram.com/p/ByL52hHJI-Z/

https://www.instagram.com/p/ByVpd0vpxDl/

https://www.instagram.com/p/BnzNMpNHoA-/

https://www.instagram.com/p/BlH6VYKHVTS/

https://www.instagram.com/p/BkBE9CUn_J0/

https://www.instagram.com/p/BhPKnqdn47E/

View this post on Instagram

Good Morning ☀️☀️ #sixty6model

A post shared by Kinsey (@kinsey) on

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις