Παρασκευή, 5 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αποκάλυψη σοκ για Βενγκέρ! Οι δύσκολες ώρες στον πάγκο της Άρσεναλ

Αποκάλυψη σοκ για Βενγκέρ! Οι δύσκολες ώρες στον πάγκο της Άρσεναλ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η κατάσταση με τον Αρσέν Βενγκέρ είχε… ξεφύγει τα τελευταία χρόνια στην Άρσεναλ, με τον Αλσατό να δέχεται απειλές ακόμη και για τη ζωή του, όντας αναγκασμένος να κυκλοφορεί με σωματοφύλακες, οι οποίοι τον ακολουθούσαν και στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου.

Παρότι υπήρξε ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας, ο Αρσέν Βενγκέρ είχε αρχίσει να γίνεται… μισητός σε μία μερίδα των οπαδών της Άρσεναλ, τα τελευταία του χρόνια στην ομάδα.

Για κάποιους μάλιστα, το μίσος ήταν πραγματικό, αφού η δυσαρέσκειά τους για την παρουσία του στον πάγκο των Λονδρέζων, τους οδήγησε ακόμη και σε απειλές προς την πλευρά του Αλσατού τεχνικού, γεγονός που τον ανάγκασε να κυκλοφορεί με σωματοφύλακες.

Τη σοκαριστική αποκάλυψη έκανε σε βιβλίο του, ο δημοσιογράφος Τζων Κρος και επιβεβαίωσε ο αγγλικός σύλλογος, με τη Sun να εξηγεί ότι καθοριστική για τις σχέσεις του Βενγκέρ με τους φιλάθλους, ήταν η μεταξύ τους σύγκρουση, μετά από μία ήττα  από την Στόουκ στο τέλος του 2014.

Μετά από εκείνο το παιχνίδι, ο Αλσατός τεχνικός δέχθηκε προσβολές και ύβρεις, οι οποίες συνεχίστηκαν για αρκετό καιρό και οδήγησαν την Άρσεναλ στην απόφαση να προσλάβει σωματοφύλακες για τον προπονητή της ομάδας, ακολουθώντας τον ακόμη και στον πάγκο, κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών των “κανονιέρηδων”.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις