Site icon NewsIT

Απομονωμένος στη βίλα του Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω κορονοϊού! pics

14.03.2020 | 15:03
Απομονωμένος στη βίλα του Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω κορονοϊού! pics

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μπει σε καραντίνα, όπως και οι υπόλοιποι στην Γιουβέντους, μετά το θετικό κρούσμα του Ντανιέλε Ρουγκάνι. Ο Πορτογάλος “αστέρας” βρίσκεται στη βίλα του στην Πορτογαλία, αλλά ακόμα και τώρα δεν μπορεί να ησυχάσει από τους φωτογράφους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην Πορτογαλία, λόγω της περιπέτειας υγείας της μητέρας του (υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό), αλλά πλέον έχει θέσει τον εαυτό του σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι, βγήκε θετικός στον κορονοϊό και υποχρέωσε την διοίκηση της «γηραιάς κυρίας» να θέσει σε καραντίνα 121 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται κλεισμένος στη βίλα του και μαζί του βρίσκεται τόσο η σύζυγός του όσο και τα παιδιά του. Μάλιστα, οι φωτογράφοι δεν τον αφήνουν ούτε τώρα σε… ησυχία, απαθανατίζοντας τον με την γυναίκα του στο μπαλκόνι τους.

«Ολος ο κόσμος περνά δύσκολες στιγμές. Απαιτείται απ΄ όλους η μέγιστη προσοχή και φροντίδα. Σας μιλώ, όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως υιός, ως πατέρας, ως ένας άνθρωπος που τον απασχολεί τι συμβαίνει στον κόσμο. Είναι σημαντικό να υπακούσουμε στις συμβουλές των ειδικών. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής, πρέπει να υπερισχύσει όλων. Θα ήθελα να στείλω την σκέψη μου σε όλους εκείνους που είχαν κάποια απώλεια και την αλληλεγγύη μου σε αυτούς που παλεύουν με την ασθένεια, όπως ο συμπαίκτης μου, Ντανιέλε Ρουγκάνι. Και φυσικά την αμέριστη και διαρκή υποστήριξη μου στους επαγγελματίες της υγείας, που θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο για να βοηθήσουν και να σώσουν άλλους ανθρώπους» ανέφερε ο ίδιος με ποστάρισμα του στο Twitter.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version