Σάββατο, 20 Ιουλ.
37oC Αθήνα

“Αποθέωση” για Μαυροπάνο μετά το Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ! Η υπόσχεση του Έλληνα αμυντικού [pic]

Μαυροπάνος
ΦΩΤΟ Reuters

Η πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Premier League με τη φανέλα της Άρσεναλ έγινε στο “Ολντ Τράφορντ” κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν εντυπωσιακή. Τα κολακευτικά σχόλια για τον νεαρό Έλληνα αμυντικό και η υπόσχεση που έδωσε.

Η Άρσεναλ ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ” (2-1), ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του με τους “κανονιέρηδες”.

Ο Έλληνας αμυντικός άρπαξε… απ’ τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία αγωνιζόμενος σε ένα πολύ δύσκολο ματς.

“Στις προπονήσεις έχει δείξει πως έχει υψηλή ποιότητα, αλλά πάντα υπάρχει ένα ερωτηματικό μέχρι να δεις πώς ανταποκρίνεται κάποιος υπό πίεση σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Μέχρι τότε δεν ξέρεις. Οι μεγάλοι παίκτες τα πάντα καλύτερα στους αγώνες από ό,τι στις προπονήσεις. Εκείνοι είναι που κάνουν καριέρα, γιατί υπάρχουν πολλοί που στους αγώνες κάνουν λιγότερα από ό,τι στις προπονήσεις. Αυτό ήταν το ερωτηματικό για τον Κωνσταντίνο και πιστεύω πως τα πήγε καλά. Εξέπληξε τους πάντες με την ποιότητά του στο ντέρμπι”, δήλωσε μετά το ντέρμπι ο Βενγκέρ.

Την ίδια ώρα, τα ΜΜΕ αναφέρονται με πολύ καλά λόγια για τον πρώην αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα, που έγινε ο 200ος ποδοσφαιριστής που ντεπουτάρει στην Άρσεναλ επί θητείας του Αλσατού τεχνικού.

«Ο Μαυροπάνος, που έφτασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ε 2 εκατ. λίρες, φαινόταν ασφαλής στο ντεμπούτο του , που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε μια τόσο τρομακτική έδρα όπως το Old Trafford», ανέφερε το ESPN.

«Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος δικαίωσε τον Αρσέν Βενγκέρ για την επιλογή του. Ο 20χρονος ήταν θαυμάσιος, ασυναγώνιστος στον αέρα, έπαιρνε σωστές θέσεις και έδινε την μπάλα χωρίς να βιάζεται. Μια απροσδόκητη στάση που έμοιαζε σαν να ήταν στην πρώτη ομάδα για μήνες. Ήταν μια εμφάνιση που προκάλεσε θαυμασμό για το απολύτως υπέροχο στο ντεμπούτο του» τονίζεται.

Απ’ την μεριά του, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος εμφανίστηκε χαρούμενος για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Άρσεναλ σε μήνυμα του στο Instagram και υποσχέθηκε να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά!

“Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, αλλά η ομάδα μου ηττήθηκε δυστυχώς. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να δίνω το μέγιστο”.

https://www.instagram.com/p/BiKxGL0Bgwa/?taken-by=dinos_mavropanos

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις