Σάββατο, 20 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Αραούχο προς παίκτη της ΑΕΚ: “Μέχρι την Πέμπτη θα είμαι Αθήνα”

Αραούχο
Eurokinissi

Δεν… κρατιέται ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός φαίνεται πως “καίγεται” να επιστρέψει στους “κιτρινόμαυρους” και σε επικοινωνία που είχε με παίκτη της Ένωσης, ανέφερε πως θα πρέπει να του έχουν έτοιμη φανέλα της ομάδας!

Η προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα, κορυφώνεται. Ο Αργεντινός έχει εκφράσει με κάθε τρόπο πως θέλει να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ένωσης και όλα δείχνουν πως αυτό θα γίνει, έστω και στη… λήξη της μετεγγραφικής περιόδου.

Η Λας Πάλμας αναμένεται να αποκτήσει επιθετικό μέχρι την Πέμπτη (31/08) κάτι που θα ανοίξει την… πόρτα της εξόδου στον Αρούχο. Ο παίκτης από την μεριά του έχει πιέσει για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και ανυπομονεί να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα.

Μάλιστα, βρίσκεται συνεχώς σε επαφές με ανθρώπους της διοίκησης της Ένωσης, αλλά και με ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Αραούχο περιμένει να πάρει το “ok” για να γυρίσει στην ΑΕΚ και σε μηνύματα με παίκτη της Ένωσης φέρεται να έγραψε: “Ετοιμάστε μου φανέλα. Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ άμεσα και να τελειώνει η υπόθεση. Μέχρι την Πέμπτη θα έχω φτάσει στην Αθήνα για να υπογράψω. Δεν θέλω να μείνω στη Λας Πάλμας”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις