Site icon NewsIT

Ατρόμητο… φινάλε! Ο Χατζηισαΐας “ξέρανε” τον Αστέρα Τρίπολης

17.02.2018 | 19:17
Ατρόμητος

Το γκολ του Χατζηισαΐα στις καθυστερήσεις ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο μέσα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, για την 22η αγωνιστική της Superleague.

Οι Περιστεριώτες έφτασαν έτσι τους 42 βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες αγνοούν τη νίκη για 5 συνεχή παιχνίδια και βρίσκονται στην 7η θέση με 28β.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο ματς, δυσκόλεψε πολύ τον Αστέρα Τρίπολης να κυκλοφορήσει την μπάλα και μόλις στο 4′ έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μετά από μια ταχύτατη αντεπίθεση, ο Βασιλακάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Αθανασιάδη και πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Από το 10λεπτο και μετά οι Αρκάδες ανέβασαν… στροφές, και με αιχμή του δόρατος τον Μανιά πλησίασαν τα αντίπαλα καρέ. Μάλιστα, στο 15′ ο Έλληνας επιθετικός σούταρε μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή και από θέση δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια πάντως δεν είδαμε γρήγορο ποδόσφαιρο. Σοβαρές ευκαιρίες προέκυψαν και πάλι στα τελευταία λεπτά, από τους γηπεδούχους. Στο 39′ ο Πασαλίδης έπιασε την κεφαλιά “ψαράκι” από θέση οφσάιντ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 44′ ο Μανιάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, τέρμα που ακυρώθηκε σωστά, αφού προηγουμένως έχει κάνει ξεκάθαρα χέρι σε κοντρόλ.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να γίνει και πάλι κινητικός και στο 54΄είχε τη δεύτερη καλή στιγμή του στο ματς. Ο Γιαννούλης έβγαλε άψογη σέντρα για τον Ντιγκινί που πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Αθανασιάδη.

Οι Περιστεριώτες έδειξαν να πιστεύουν περισσότερο στη νίκη και στο 71′ έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία με το χαμένο τετ-α-τετ του Βασιάκάκη. Στο 81′ ο Αστέρας Τρίπολης γλίτωσε για μια ακόμα φορά! Ο Ντάουντα έκανε το σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι των Αρκάδων.

Τελικά, ο Ατρόμητος έφτασε στη νίκη με γκολ στο φινάλε (90+1′). Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χατζηισαΐας έκανε τον προβολή… αλά τσολιάς στο πρώτο δοκάρι, προ του Δουβίκα, η μπάλα έσκασε μπροστά στον αιφνιδιασμένο Αθανασιάδη και κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα για το τελικό 0-1.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version